27 Jan 2012

CALON SUAMI??

Assalamualaikum.....hai...seyes lame giler x bt entri kt sini..nk kate bz..aritu mmg bz..tapi bila dh cuti, still malas nak update..haha..ape nak jadi..sampai shoutmix pon dh expired..aduh...nk kne letak baru la ni...hmmmm.....

by the way xnak mengarut banyak2.. kembali pada topik tu...hmm...nape tetiba aku leh terpikir tajuk nih??
haaa.....sbbnye sedara mara aku laaa....adoyai.... masing2 bising je... mentang2 la semua sepupu yang sebaya aku dah berumah tangga... aku je belum.... uishhh....sensetip nih...

alaaaa...bukan aku xnak kawen..tapi jodoh x sampai lagi (alasan lapukk)... actually aku ade misi yang perlu diselesaikan...kalo x selesai nk kawen pon x senang.,.

ha!!! cakap pasal nak kawen...mesti kalau perempuan nak kawen dengan lelaki la kan...xkan hmmmm... ok2...makin panajang ngarutan aku nih...k2.. aku nak citer sikit ar camne calon suami idaman aku.... mungkin agak keterlaluan...mungkin cam x sepadan ngan aku..tapi nih impian aku....impian x semestinya jadi kenyataan kan?? tapi apa salahnya bermimpi...heheh

calon2nya adalah..jeng2...
1. jujur ngan aku... tak nak simpan2 rahsia kalau jadi suami aku...senang susah same2 ye.... :p
2.ikhlas untuk bersama dengan aku demi Allah... (ayat sweet ni..sumpah!!)
3.hormat orang tua (yang ni mmg slalu org dh sebut.)
4.bertanggungjawab (jalankan keje sebagai suami...tu je...)
5.manis mata memandang (aku x demand yang hensem giler..btw hensem tu subjektif ok..kalo dlman hensem, confim luar pon aku nmpk dia hensem..)
6. sayangkan aku sorang je... (xnak di dua,tiga empatkan...:P)
n yang paling penting~~~
7. boleh memimpin aku untuk masuk syurga kelak... (aku x de la demand nak pak ustaz, ckup sekadar tau hal agama dan amalkan suruhan Allah,)

ok mungkin tu je yang aku demand bt mase nih utk calon suami aku sebelum dia nk kawen dengan aku..pas kawen ade lak demand2 lain....tapi insyaAllah demand2 yang berbaloi..hahahaha....

so...borang2 akan diedarkan seluruh malaysia kecuali sabah dan sarawak... permohonan akan dibuka bermula sekarang.. tertakluk kepada terma dan syarat...hahaha

uishh...dah ngarut dah ni...hehehe..sekali sekala mengarut mcm ni dlm entri best jugak...hehehe..

sape2 yang baca bleh tingglkan komen anda kerana stiap komen anda boleh membantu sya utk lebih maju dalam apa jua bidang yang saya ceburi..haha...sekian adios... amigos~~

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget