5 Apr 2013

APA AKU FIKIR??

Assalamualaikumm...

Ya Allah... lame gak aku x update kan?? tapi ada ke org nk bace aku pny story kat sini..ntah le...tp xpe, aku x kesah pon..kalo lalu2 jmput la singgah..kalo x smpat singgah, lain kali singgah pon x pe...pintu blog ni sentiasa terbuka 24jam as long as korang ade internet :P

hmmmm...nk ngarut ape ea?? jap..apa aku pk eaa... haaaaaa...ermmm..jap2.. aku skrang dh kje..jadi pembantu lecturer aku je...tapi best coz kje dalam makmal...buat tisu culture...best kowwttt!!! rase mcm saintis wo0o0o~~~

biasa la bila blaja benda baru....dari bidang design tetiba masuk bidang horticulture...tp aku ade la basic psal pokok2 ni...:D tapi ape2 pon ni proses kje sambil blaja la... pas ni ade kne g site plak... 1 malaysia nk pusing.. johor, kedah, selangor, sabah, sarawak.. semua laaa...x sabanya!!! heeee....

hmmm ape aku pk ni sebenarnya?? aku pon x tau...adessss truk btol penulisan aku skrang.. :'(

haa..korang nk tau x aku ade 1 hobi... suka tulis story pendek2... mcm cerpen gitu/... tp aku mls nk kembangkan bakat yg seciput tu... xpe la.. nnt aku mmg nk tulis jgk... tunggu la ye... hehewww... hmm...tapi kan aku sedar penulisan aku lemah lagi...kalo korang ade tips2 nk mantapkan penulisan tolong2 la ajar... heee...

thanx pada yg sudi baca blog budak setahun jagung ni (walau realiti umo dh half abad :P )

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget