10 Mar 2013

Lama sangat aku abaikan bolg nih..

Assalamualaikum wahai belog terchenta....

Maafkan aku dah lama sangat tak menjengah belog nihh... bukan tak sudi tapi kesibukan melanda... hehehheh macam bosan je penulisan aku nih... lama sangat tak menulis.. kan dah kekok... adusss
hmmmm by the way nak tulis apa yeaaa.. hmmm.. ok update pasal current info aku je la...

alhamdulillah.. aku dah graduate dengan cemerlang... tapi kan still macam tak percaya.. aku ada satu perasaan yang macam masih tak dapat terima kenyataan yang aku nih bukan student dah..

sekarang dah sampai masa utk tukar or swith to the new zone iaitu working zone.. dah kne start keje maa...
umur makin meningkat... dah sampai masa untuk balas jasa mak ayah.... then go for perancangan masa depan..

ingat2 umur dh 25 ok... kalo jadi buah kira macam dh masak ranum... kalo jadi padi, dh boleh tuai,,, meansss dah sampai masa untuk fikir or plan untuk bina keluarga sendiri... OMA!!! means kena cari calon la nih... :P

kalo nak cari keje, bleh cari online ke kat paper ke. tapi kalo nk cari calon suami takkan nk cari online or kt paper jugak?? seyesly? hahaha... hmm..macam ne nak cari calon ea... nak cari calon.. nak cari calon... hmmmm...

well.....takpe....aku tak putus ase.. slow2 la kan.... tula nk buat mcm na... dulu masa first year tak mau cari siap2... skrang baru gelabah... tapi aku ade je kawan2.. ramai lak tu.. bleh la cari sorang dari dalam ramai2 tu... tapiiiiii...tapiii...tapiii... bleh kata 90% kawan aku dh not available, 9% xtau status and 1% confim single... so mcm ne kan....huhuiii

takpe2 banyak mase ag...aku lum keje... mane tau nnt masa kje baru nak jmpe kannn..hehehee...

what ever la..yang penting aku kena banyak berdoa pada Allah mintak Allah permudahkan jodoh aku...

Ameen....(tolong amenkan same2 yee) :D

ok la thats all kot,, aku lum prepare lagi nak menulis dengan isi2 bermanfaat... ni kira macam mukadimah yg tak macam muka sngat laa... hehe

daa.... thanx for yang sudi baca~~

psst: maaf diatas ketidakwarasan penulis buat masa ini.. segala kemengarutan harap dapat diabaikan.. :P hasil penulisan ini adalah kesan selepas pengambilan antibiotic~~

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget