19 Oct 2011

EXCITED???

EXCITED... apa perasaan tu???
semestinya satu perasaan yang boleh buat kita telupa segala-galanya...
ada orang EXCITED sampai lupa nak makan, lupa nak mandi, lupa nk pakai kasut, lupa segalanya.. dasat kan penangan EXCITED ni..

Then, kenapa EXCITED ni  terjadi??
selalunya orang EXCITED sebab dapat sesuatu keputusan... yang sangat best dalam hidup dia, kalau pasangan berkahwin EXCITED sebab nak dapat anak, kalo mak ayah dorang mesti la EXCITED nk dapat cucu.. kalo budak2 lak EXCITED sebab dapat benda yang dorang nak macam robot mainan ke, patung barbie ke...

tapi..sebenarnya yang aku nak mention EXCITED remaja2 zaman sekarang ni...ala yang umur2 belasan tahun sampai yang belum kahwin laa... yang dah kawen tak remaja lagi okey..hahaha..jangan marah~~

hmmmm.. EXCITED golongan ni aku rasa yang paling happening and paling dasat laa.. sebab kalo dorang EXCITED memang ketara satu dunia tau..mau tak nya... bila EXCITED je mula la post kat FB la, TWITTER la, BLOG la.(macam aku) dan lain2 la..kalo boleh nak SMS semua org dalam list contact hp dorg..dan kalau dapat peluang nak siarkan kat TV...hebat!!!

tau x apa antara benda2 yang buat golongan ni EXCITED??
hahaha...meh aku nak senaraikan sikit (berdasarkan pengalaman dan pemerhatian aku)

1. awek/balak tu terima/lamar dorg (bukan kawin lagi, baru couple)
2. dapat hadiah dari seseorang (tambah2 lagi kalau dari secret admire)
3. musuh dorg mintak maaf kat dorg dan mengaku salah
4. kawan baik dorg nak belanja makan, tgk wayang  bla..bla..
5. pets dorang baru beranak (untuk yang pet extremer)
6. dapat keputusan cemerlang 4flat dalam exam (budak2 pandai la ni)
7. dapat naik pangkat/gaji (golongan remaja yg dah berkerjaya)
8. dapat pujian dari seseorang yang hebat pada pandangan mata dorang (cikgu, bos bla..bla..)

so far ni je yang aku teringat bila cakap pasal EXCITED ni..aku selalu tersenyum bila tengok gelagat semua orang ni...


P/S: aku ni ada secret observer tau...hehehe [o_0]V


"ngehh..ngehh..akulah ulat upahan dia"

3 comments:

  1. excited sebab ape linda?? kalau xde kat atas tu leh la share2 kat sini...hehehe :P

    ReplyDelete
  2. aku excited dpt bunge !!! ngeh2..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget